Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στον Αυλώνα συγγενείς και φίλοι στην 40χρονη Ενκελέιντα που δολοφονήθηκε από τον 50χρονο πρώην σύντροφό της στο Μενίδι.

Η κηδεία της Ενκελέιντα τελέστηκε στον τόπο καταγωγής της, τον Αυλώνα της Αλβανίας όπου βρέθηκαν πολλοί συγγενείς, φίλοι αλλά και συγχωριανοί της για να την αποχαιρετήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντετριμμένοι οι συγγενείς, τα αδέλφια και τα παιδιά της συνόδευσαν το αγαπημένο τους πρόσωπο, στην τελευταία της κατοικία στην πατρίδα τους, την Αλβανία. Τα δύο παιδιά της Ενκελέιντα ακολουθούσαν το φέρετρο της μητέρας τους, ενώ όλος ο δρόμος γέμισε από συγγενείς και φίλους που ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο.

Το συγκλονιστικό πάντως είναι ότι ο γυναικοκτόνος αρνήθηκε να δώσει την άδεια στον ανήλικο γιο του να ταξιδέψει στην Αλβανία για την κηδεία της μητέρας του. Ωστόσο ο ανήλικος γιος της κατόρθωσε τελικά να παρευρεθεί στην κηδεία της μητέρας του μόνο μετά από την παρεπέμβαση της αλβανικής πρεσβείας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Δευτέρα η απολογία του 50χρονου γυναικοκτόνου

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα ο 50χρονος, για τη γυναικοκτονία της 40χρονης Ενκελέιντα στο Μενίδι.

Στον 50χρονο ασκήθηκε δίωξη, μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την γυναικοκτονία της Ενκελέιντα. Υπενθυμίζεται πως στα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη, παραδέχθηκε με κυνισμό τη δολοφονία της, χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας για την πράξη του.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω», φέρεται να είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. Υποστήριξε δε, πως «μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες τους στο Facebook».

Μάλιστα ο 50χρονος πριν τη δολοφονία της, την παρακολουθούσε για σχεδόν μία εβδομάδα έξω από το σπίτι όπου διέμενε με τα παιδιά τους.

Να σημειωθεί πως μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήγε σε ξενοδοχείο ενώ έπειτα προσπάθησε να κρυφτεί σε μια οικοδομή όπου εργαζόταν παλαιότερα, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης