Προκαταρκτική εξέταση διέταζε η Εισαγγελία του Βόλου για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στον Περιφερειακό με θύμα τον 50χρονο πατέρα δύο παιδιών Χρήστο Περδικούλη. Η δικογραφία που παραδόθηκε στην εισαγγελία είχε μεγάλες ελλείψεις καθώς δεν είχε συμπεριληφθεί σε αυτή ούτε καν το αποτέλεσμα του αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο 33χρονος οδηγός που σκότωσε εμβολίζοντας με το αυτοκίνητό του, τον 50χρονο επόπτη της ΜΕΤΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αποτέλεσμα του αλκοτέστ δείχνει πως ο 33χρονος οδηγός – ο οποίος έπεσε επάνω στο μηχανάκι που οδηγούσε ο 50χρονος την ώρα που και οι δυο κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας – είχε καταναλώσει αλκοόλ πολύ πάνω από το όριο και μόλις παραδοθεί εγγράφως το αποτέλεσμα αναμένεται να του ασκηθεί δίωξη για κακούργημα. Χθες ο 33χρονος που προχθές σκότωσε με το αυτοκίνητό του τον Χρήστο Περδικούλη, έμεινε σιωπηλός μπροστά σε ανακριτή και εισαγγελέα. Δεν είπε ούτε μια λέξη , προφανώς κατόπιν συμβουλών του δικηγόρου του.

Αμέσως μετά την τυπική παρουσία του, αφέθηκε ελεύθερος και διατάχθηκε προκαταρκτική για να διερευνηθεί τέλεση δυστυχήματος υπό την επήρεια μέθης με αποτέλεσμα την πρόκληση θανάτου και ανθρωποκτονία από αμέλεια. Στον φάκελο θα συμπεριληφθούν οι ιατροδικαστικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η κηδεία του 50χρονου Χρήστου Περδικούλη, για τον τραγικό θάνατο του οποίου ευθύνεται ο 33χρονος που εμβόλισε την μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος άντρας, με το αυτοκίνητό του στον Περιφερειακό, θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη, 20 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Δαμασκηνού και Αγίας Βαρβάρας.

Το δυστύχημα, όπως είναι γνωστό, έγινε χθες στις 6.30 χθες το απόγευμα, στον περιφερειακό στο ύψος του κόμβου προς Άλλη Μεριά, με τον πατέρα των 2 παιδιών και υπάλληλο της ΜΕΤΚΑ να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Πηγή: gegonota.news