Ο ηθικός αυτουργός του θανάσιμου τραυματισμού του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη είναι ανάμεσα στους 57 συλληφθέντες που κρατούνται μέχρι και αυτή την ώρα στην Ασφάλεια Αττικής. Αυτό υποστηρίζουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας που κατάφεραν να βρουν στοιχεία τα οποία πιστοποιούν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έδωσε την εντολή για την επίθεση σε βάρος των αστυνομικών που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου υπαρχιφύλακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο αριθμός των ατόμων που θα συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία θα πλησιάσει τους 160 και ανάμεσά τους είναι και ηγετικά στελέχη της Θύρας 7 των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Τα περισσότερα άτομα που εξετάζονται είναι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρολεύκων και μάλιστα στις κατ’ οίκον έρευνες που έγιναν έχουν εντοπιστεί και πολλά ρούχα τα οποία ταυτοποιούνται με ρουχισμό που φορούσαν άτομα τα οποία συμμετείχαν σε επεισόδια με οπαδικό υπόβαθρο. Επίσης, έχουν εντοπιστεί και πολλές διαπιστεύσεις της Super League για αγώνες πρωταθλήματος του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ογκωδέστατη δικογραφία περιλαμβάνει πολλά στοιχεία και αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Τα άτομα κρατούνται και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης