Χιονόνερο ή χιόνι θα σημειωθεί στην ανατολική Ελλάδα καθώς και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Θα υπάρξει σταδιακή επικράτηση βορείων ανέμων 7 και πιθανώς 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Οι θερμοκρασία θα είναι χαμηλή.

Αττική:Θα σημειωθούν νεφώσεις με χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα στα βόρεια προάστια.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη κατά περιόδους αυξημένες.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με χιονόνερο ή χιόνι στη Χαλκιδική.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Ανατολικής Θεσσαλίας, της Εύβοιας και της Ανατολικής Στερεάς.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:Θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα 7 μποφόρ και πιθανώς στα νότια τοπικά 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου