Άγνωστοι δράστες εισήλθαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο κυλικείο του ΤΕΙ στην περιοχή της Παναγούλας και αφαίρεσαν από το ταμείο 100 ευρώ.

Οι ληστές φαίνεται πως είχαν καλοστημένο σχέδιο και ήταν γνώστες του χώρου, καθώς εισέβαλαν από ένα πολύ μικρό παράθυρο που υπάρχει στην τουαλέτα του κυλικείου.

Κατευθύνθηκαν αμέσως προς την ταμειακή μηχανή, αποσπώντας αυτό το μικρό χρηματικό ποσό, ενώ αμέσως τράπηκαν σε φυγή από την πίσω πόρτα του κτηρίου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ο ιδιοκτήτης του κυλικείου Νίκος Γιατράς: «το προηγούμενο βράδυ είχαν κλείσει κανονικά, όταν στις 2 περίπου τα ξημερώματα χτύπησε ο συναγερμός. Ο φύλακας του ΤΕΙ είδε δύο μικροκαμωμένα άτομα που μπήκαν μέσα από το παράθυρο στις τουαλέτες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι γνώστες του χώρου. Ακολούθως έστρεψαν σε διαφορετική κατεύθυνση την κάμερα ασφαλείας, έσβησαν το φως και τράβηξαν τις κουρτίνες. Το ποσό που πήραν δεν ξεπερνούσε τα 100 €, ωστόσο η αξία της μηχανής, την οποία πέταξαν καθώς έφυγαν από τον χώρο, ξεπερνά τα 600 €. Ενημερώσαμε την Αστυνομία και, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν έχει ουσία να ζητήσουμε τη δίωξη κανενός».

Πηγή:imerazante.gr

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη