Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, κατέφυγε η 19χρονη κοπέλα που εξαναγκάστηκε σε διακοπή της κύησής της και ξυλοκοπήθηκε όπως κατήγγειλε από τον 27χρονο σύντροφο της προκειμένου να αποβάλλει, υποβάλλοντας μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων τους  οποίους καταγγέλλει ότι της πρόσφεραν χρήματα για να την εξαγοράσουν προκειμένου να αποσύρει την αρχική της καταγγελία. Η 19χρονη κοπέλα συνοδευόμενη από τη μητέρα της, υπέβαλλαν αμφότερες την παραπάνω μήνυση για ποινικά αδικήματα που τελέστηκαν εις βάρος τους από τους μηνυόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα τόσο η μητέρα όσο και η γιαγιά της 19χρονης, οι οποίες είχαν κατηγορηθεί από την άλλη πλευρά ως δήθεν υπεύθυνες για τη διακοπή της κυήσεως της νεαρής κοπέλας, αναμένεται να περάσουν στην αντεπίθεση καταθέτοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν τη μη εμπλοκή τους στην υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της η δικηγόρος της 19χρονης κοπέλας, Γιάννα Παναγοπούλου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, για την εν λόγω υπόθεση:

«Ορισμένοι νομίζουν ότι με απειλές και με δόλιο τρόπο προσφέροντας χρήματα θα καταφέρουν να εξαγοράσουν τη νεαρή κοπέλα και την οικογένειά της και μάλιστα ότι θα καταφέρουν να την εξαναγκάσουν αφενός να ανακαλέσει την καταγγελία της και αφετέρου με αθέμιτα μέσα προσπαθούν να κλονίσουν την αξιοπιστία της ιδίας και των οικείων της με ψευδή στοιχεία. Πλανώνται οικτρά! Να είναι βέβαιοι ότι θα μας βρουν απέναντί  τους στα Δικαστήρια. Η νεαρή κοπέλα και η μητέρα της υπέβαλαν ήδη μήνυση ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου εναντίον συγκεκριμένων προσώπων για ποινικά αδικήματα που τελέστηκαν εις βάρος τους εισφέροντας στη Δικαιοσύνη συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του κοριτσιού δέχονται απίστευτες πιέσεις, απειλές και βίαιες συμπεριφορές από συγκεκριμένα άτομα του περιβάλλοντος του κατηγορουμένου για να αποσύρουν την καταγγελία εις βάρος του. Δεν θα αφήσουμε κανέναν με αξιόποινη συμπεριφορά που να μην τον οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Επιπλέον έχουμε εντολή να κινηθούμε νομικά  και με μηνύσεις και με αγωγές αποζημιώσεων κατά όλων αυτών των προσώπων που με περισσή θρασύτητα και μάλιστα δείχνοντας το πρόσωπό τους στα ΜΜΕ και προβαίνοντας σε δημόσιες τοποθετήσεις στοχοποιούν ευθέως τη γιαγιά ή τη μητέρα της κοπέλας ως δήθεν δράστιδες της διακοπής κυήσεως της νεαρής κοπέλας».

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος σύντροφος της κοπέλας, αλβανικής καταγωγής, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα (26/2) για τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, της διακοπής κυήσεως, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της κλοπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην Ζάκυνθο για τον 27χρονο που ξυλοκόπησε την σύντροφό του και της προκάλεσε χημική αποβολή

Ζάκυνθος: Τη Δευτέρα απολογείται ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την κύηση της συντρόφου του

Σοκ στη Ζάκυνθο: 27χρονος προκάλεσε με βία τη διακοπή κύησης της 19χρονης φίλης του

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης