Πόσες από εσάς δεν ήθελαν σήμερα να βρίσκονται στο Παρίσι συντροφιά με την αγαπημένο τους; Ε, λοιπόν αν του στείλετε ένα μήνυμα αγάπης, μπορεί και να βρεθείτε οι δυο σας για λίγες ημέρες στο Παρίσι. Πώς; Μα παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό του FolliFollie.

Για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου και για την προώθηση των δύο κοσμημάτων , του «Heart4Heart»  και «Elements», δημιουργήθηκε το παρακάτω Microsite για όλες τις χώρες.   http://www.follifollie.com/follie/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χρήστης επιλέγει τη γλώσσα του (από την επιλογή της γλώσσας εξαρτάται και ποιο από τα δύο προϊόντα μας παρουσιάζεται) και στη συνέχεια γράφει στον καθρέφτη το μήνυμα που επιθυμεί να στείλει στο αγαπημένο του πρόσωπο. Μόλις γίνει η αποστολή του μηνύματος, στην οθόνη του παραλήπτη εμφανίζεται ο καθρέφτης και σχηματίζεται το μήνυμα του αποστολέα. 

Όσα περισσότερα μηνύματα στείλει ο χρήστης, τόσες περισσότερες συμμετοχές εξασφαλίζει στην καθημερινή κλήρωση που γίνεται, για να κερδίσει ένα από τα Folli Follie Valentine’s necklaces αλλά και το μεγάλο δώρο που θα κληρωθεί στις 15/2/2011. Ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Παρίσι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης