Το ιδανικό ντελίριο της ιδανικής γυναίκας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Απριλίου 2010, 11:30
Το ιδανικό ντελίριο της ιδανικής γυναίκας
Είμαι η ιδανική γυναίκα. Ζω την ιδανική ζωή μέσα σ' έναν κόσμο ιδανικό. Ξυπνώ το πρωί πνιγμένη στα χάδια και τα φιλιά του ιδανικού μου συντρόφου.Πηγαίνω στο μπάνιο, ανεβαίνω στη ζυγαριά και ανακαλύπτω πως έχασα δύο κιλά από την προηγούμενη μέρα, παρά το καταπληκτικό χθεσινό δείπνο με τις ιδανικές μου φίλες.

Μπαίνω στο κατασκευασμένο με προδιαγραφές υδρομασάζ μπάνιο μου και χαλαρώνω μέσα στα αρωματικά λάδια μου. Ανοίγω τα πάμπολλα δώρα που μου χάρισε ο ιδανικός μου σύντροφος. Κάνω τη γυμναστική μου με τον παίδαρο που έχω προσλάβει ως προσωπικό γυμναστή. Πετάγομαι στο κομμωτήριο, κάνω περιποίηση προσώπου, μανικιούρ, πεντικιούρ και κυκλοφορώ στο δρόμο ως δέκατη τρίτη θεά και όλοι με χαζεύουν.

Μεσημέρι πηγαίνω με την κολλητή για φαγητό σε in-εστιατόριο. Κουτσομπολεύουμε την πρώην του συντρόφου μου, επειδή έχει πάρει επτά κιλά. Μετά πάμε για ψώνια αγοράζοντας πανάκριβα πράγματα, καλλυντικά και ρούχα. Μετά τη μεσημεριανή σιέστα, που κάνει καλό στο δέρμα, σηκώνομαι το απόγευμα για να παραλάβω τουλάχιστον μια ντουζίνα ανθοδέσμες, σταλμένες από θαυμαστές μου.

Μετά κατευθείαν στο ινστιτούτο για να κάνω spa και να βρω τον προσωπικό μου αισθητικό που, όπως ο ίδιος ομολογεί, δεν έχει ξανακάνει μασάζ σε τόσο ιδανικό σώμα. Αφού λοιπόν έχω γίνει καραθεά η γυναίκα, πηγαίνω στον πασίγνωστο οίκο μόδας «chantor» για να δοκιμάσω πρώτη από όλες την καινούργια κολεξιόν και για να με δουν οι σχεδιαστές και να εμπνευστούν.

Τέλος, ανεβαίνω στο ιδανικό πλην πανάκριβο καμπριολέ μου, και αριβάρω για το σπίτι του καλού μου που με περιμένει για το ιδανικό δείπνο κάτω από το φως των κεριών και με πολλά κομπλιμέντα. Καταλήγουμε στο ιδανικό κρεβάτι του, όπου μετά από τα ιδανικά χαϊδολογήματα κοιμάμαι στα στιβαρά του μπράτσα.

Το κακό στην όλη υπόθεση είναι πως, όταν πέφτεις από το κρεβάτι, η προσγείωση είναι ανώμαλη. Άντε τώρα μετά από τέτοιο όνειρο να πας για δουλειά, να πληρώσεις λογαριασμούς και να βγάλεις τη μέρα.

Άσχετο: τη μια κάλτσα τη φοράω. Η άλλη πού πήγε;

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Απριλίου 2010, 12:18