Βάλτε τέλος στην αργοπορία!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012, 11:44
Βάλτε τέλος στην αργοπορία!
Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τον χρόνο σας και καταλήγετε πάντα να τρέχετε σαν τον… Βέγγο. Τι φταίει και τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό; Μην στεναχωριέστε, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...

Ακολουθήστε τις παρακάτω πέντε συμβουλές και είναι σίγουρο ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά!

1. Δεν χτυπάει το ξυπνητήρι σας
Σε αυτή την περίπτωση δεν φταίτε, εκτός αν ξεχάσατε να το ρυθμίσετε. Κάντε μια δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί και διπλοτσεκάρετέ το πριν πάτε για ύπνο.

2. Ξυπνάτε αλλά θέλετε λίγο χρόνο για χουζούρεμα
Πρέπει να βάλετε το ξυπνητήρι λίγο νωρίτερα και να εξασφαλίσετε ότι δεν θα σας ξαναπάρει ο ύπνος. Μια εύκολη και ευχάριστη λύση είναι να βάλετε μουσική. Διαλέξτε ένα ξυπνητήρι με ραδιόφωνο.

3. Δυσκολεύεστε να ετοιμαστείτε εγκαίρως
Καλό είναι να αποφασίζετε από το προηγούμενο βράδυ τι θα φορέσετε και να το βγάζετε από τη ντουλάπα. Το ίδιο ισχύει και για την τσάντα σας. Μην περιμένετε να τα βρείτε όλα την τελευταία στιγμή. Θα αργήσετε και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεχάσετε κάτι!

4. Ξεχνιέστε στο ίντερνετ
Για όσους χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, είναι δύσκολο να μην ρίξετε έστω και μία ματιά στο Facebook ή στο e-mail τους πριν φύγουν για τη δουλειά. Δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να περιοριστείτε σε αυτό ακριβώς: να ρίξετε μία ματιά! Αν μπείτε στη διαδικασία να κάνετε likes και σχόλια, είναι σίγουρο ότι δεν το γλιτώνετε το τρέξιμο…

5. Υπολογίζετε λάθος το χρόνο που χρειάζεστε για να φθάσετε στον προορισμό σας
Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα! Ιδίως με τις συνεχείς απεργίες και την κίνηση, δεν μπορείτε να μαντέψετε τι σας περιμένει… «εκεί έξω». Το προφανές είναι ότι πρέπει να ξεκινάτε τα πιο νωρίς. Η άλλη λύση είναι να βρείτε πιθανές εναλλακτικές διαδρομές. Υπάρχουν και θα σας εκπλήξουν!

Πηγή: himaira.gr

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012, 11:45