Όλοι μας έχουμε ζήσει, αλλά και θα ζήσουμε κάποια ερωτική απογοήτευση. Κάθε ζώδιο αντιδρά με διαφορετικό τρόπο, όταν «φάει χυλόπιτα»!

Ας δούμε λοιπόν με χιούμορ, ποια είναι η πρώτη σκέψη των ζωδίων όταν περνούν ερωτική ήττα, ποιες είναι οι αντιδράσεις τους και τι κάνουν για να νιώσουν καλύτερα. Δείτε την αντίδραση που έχει, σύμφωνα με το staxtopouta.gr, το ξέσπασμα που κάνει και ανάλογα, πράξτε. Πώς και πόσο μπορεί να πληγωθεί ένα ζώδιο και τι αντίκτυπο θα έχει αυτό σ’ εσένα;….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κριός: « Πάει, τελείωσε το πήρα απόφαση, δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ, αρκετά μας ζάλισε! Σε λίγο θα τρέχει από πίσω μου σαν σκυλάκι»…. Κλασική ατάκα Κριού, όταν τα αισθηματικά του πηγαίνουν χάλια! Πάνω στα νεύρα του κάνει πολλές δηλώσεις, βάζει συνέχεια «τέλος» στην ερωτική υπόθεση που τον απασχολεί και μετά από λίγο που του περνάνε οι «ξινίλες», μετανιώνει και αναθεωρεί! Το Κριάρι για να νιώσει καλύτερα και να ξεχαστεί από την ερωτική απογοήτευση, θα προσπαθήσει να είναι διαρκώς σε κίνηση και θα απασχολείται με αρκετές δραστηριότητες, προκειμένου να του περάσουν τα νεύρα και ο θυμός!

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης