Το baby oil είναι το κατάλληλο φυσικό προϊόν, για ένα όμορφο και σοκολατένιο μαύρισμα.

Αλλά το θέμα είναι ότι δεν το χρησιμοποιούμε μόνο για αυτόν το σκοπό, αλλά και για ενυδάτωση της επιδερμίδας μας μετά το μπάνιο και το σκουπίζουμε ελαφρώς με την πετσέτα για να το απορροφήσει το δέρμα μας και να μείνει λείο και μεταξένιο, σαν μωρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε για να γυαλίζει το δέρμα μας σε μια βραδινή βόλτα που θα θέλουμε να κάνουμε εντύπωση με το κοντό και αεράτο φορεματάκι μας και να τραβήξουμε τα βλέμματα των ανδρών.

Και ένας σημαντικός λόγος για να έχουμε ένα baby oil στο ντουλάπι με τα καλλυντικά μας είναι και για ντεμακιγιάζ. Όσο κουρασμένες και εξουθενωμένες να είμαστε μετά από μία δύσκολη μέρα, δεν πρέπει να πέφτουμε στο κρεβάτι χωρίς να ξεβαφτούμε.

Για αυτό λοιπόν θα πάρουμε το baby oil και λίγο βαμβάκι και αρχίζουμε να βγάζουμε από το πρόσωπό μας ότι υπάρχει από το μακιγιάζ της ημέρας που μας επιβαρύνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάζουμε στο δαχτυλάκι μας δύο με τρείς σταγόνες (όχι παραπάνω είναι περιττό) και απλώνουμε με κυκλικές κινήσεις πάνω και κάτω από το μάτι μας και στις βλεφαρίδες για να φύγει και από κεί ότι έχει απομείνει. Αφού τελειώσουμε αυτό το βήμα παίρνουμε λίγο βαμβάκι και το τρίβουμε και αυτό με κυκλικές και απαλές κινήσεις.

Και έτοιμες για ύπνο χωρίς τύψεις!

Μην ξεχνάμε ότι και οι μητέρες μας το χρησιμοποιούσαν ως φυσικό καλλυντικό, γιατί όπως ξέρουμε τα παλιά χρόνια δεν υπήρχε αυτή η επιστήμη ομορφιάς που υπάρχει τώρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης