Είναι το κούρεμα που είναι πάντα στη μόδα και το οποίο προτιμούν οι περισσότερες star. Το καρέ είναι εδώ, για να μας μεταμορφώσει και να μας δείξει τόσο στιλάτες όσο ποτέ. Το κοντό καρέ: Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό, αν έχεις φυσική ίσια τρίχα, γιατί διαφορετικά και σγουρό και κοντό είναι συνδυασμός που μόνο σε καλό δεn θα σου βγει! Επίσης, μην ξεχνάς ότι το «στρώσιμο» του μαλλιού δεν το γλυτώνεις ούτε με σφαίρες, αφού, όσο ίσιο και να είναι το μαλλάκι σου, πρέπει να κυκλοφορείς με το πιστολάκι στο χέρι για τα απείθαρχα τσουλούφια.

Το μεσαίο καρέ (στο ίσιο του) με αυστηρές αφέλειες: Χαρίζει στιλ στο μεσαίου μήκους μαλλάκι. Πρόκειται για ένα εύκολο χτένισμα που μπορείς να κάνεις κάθε φορά που έχεις βαρεθεί την κουπ σου ή ακόμα και στις δύσκολες εποχές.Το μακρύ καρέ: διαχρονικά in fashion το μακρύ καρέ δεν εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο και σου ταιριάζει, όποιο σχήμα προσώπου και αν έχεις! Ειδικά αν έχεις ίσια μαλλάκια, το μακρύ καρέ θα σου χαρίσει στιλ και αέρα που θα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν υπήρχε ζωή και πριν το καρέ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ασύμμετρο καρέ: Το ασύμμετρο είναι ένα κούρεμα παιχνιδιάρικο που δεν απαιτεί από εσένα πολύ προσπάθεια, οπότε είναι ό, τι πρέπει, αν θέλεις ένα εύκολο και βολικό κούρεμα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης