Οδηγίες για την τέλεια αλογοουρά

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011, 11:25
Οδηγίες για την τέλεια αλογοουρά

Η αλογοουρά επιστρέφει και φέτος, για να ταράξει τα ήσυχα στιλιστικά νερά σου με μια βασική λεπτομέρεια: είναι πιο λαμπερή και γκλάμουρ από ποτέ! Σέξι ή καθωσπρέπει, η αλογοουρά σού λύνει τα χέρια, αφού είναι ένα χτένισμα που όχι μόνο είναι γρήγορο και εύκολο, αλλά συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στο πρόσωπό σου. Διάβασε τις οδηγίες όπως τις κωδικοποίησαν επαγγελματίες hairstylists στο myworld.gr.

Ψηλή και σφιχτή αλογοουρά

Το νέο δεν είναι ότι η  αλογοουρά είναι in. Το νέο είναι «γυαλισμένη» εκδοχή της. Οι πασαρέλες στις επιδείξεις των Louis Vuitton, YSL και Miu Miu γέμισαν λαμπερές κοτσίδες που έκαναν το μάτι μας σίγουρα να γυαλίσει! Γενικά τα μαλλιά είναι ίσια- πρόκα και πρόκειται για ένα λουκ που μπορείς να λανσάρεις με επιτυχία από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ραντεβού με τον άνδρα της ζωής σου!


Το ύψος της κοτσίδας (ψηλή, χαμηλή, στο πλάι ή στη μέση) είναι καθοριστικό τόσο για την επιτυχία όσο και για τη χρηστικότητά της.  Πρόκειται για το πιο σέξι διαχρονικά χτένισμα που σου εξασφαλίζει απόλυτη επιτυχία τουλάχιστον επί κεφαλής! Αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά, τότε η ψηλή και σφιχτή αλογοουρά είναι αυτό που ψάχνεις, ενώ, αν έχεις μεσαία μαλλιά, η χαλαρή που ξεκινάει περίπου κάτω από αυτί είναι αυτή που θα αναδείξει καλύτερα τα μαλλιά σου. Επίλεξε το μήκος που σου ταιριάζει πιο πολύ και βρήκες την αλογοουρά των ονείρων σου.

Η αλογοουρά του αέρα

Η ψηλή αλογοουρά είναι τέλεια για τη βραδινή σου έξοδο αλλά και για το γραφείο, αφού, εκτός από  σικ,  κρατάει τα μαλλιά σου μακριά από το πρόσωπο και το βασικότερο αφήνει σε κοινή θέα το πρόσωπό σου!Τι θα κάνεις: φρόντισε να δημιουργήσεις την αλογοουρά από την κορυφή του κεφαλιού σου. Προτίμησε την «ψηλή» αλογοουρά, ειδικά αν έχεις ίσια και μακριά μαλλιά κατά το παράδειγμα της Κιμ Καρντάσιαν. 

Μην αφήσεις μπροστινά τσουλούφια να κρύβουν το πρόσωπό σου. Αν έχεις σπαστά μαλλάκια, άφησέ τα να πέφτουν ανάλαφρα, λανσάροντας μια πιο χαλαρή μπούκλα. Για έξτρα γυαλάδα και λάμψη, ενίσχυσε το χρώμα σου με προϊόντα λάμψης που θα αναδείξουν τη φυσική σου λάμψη!
 Πηγή: WOMENONLY.GR

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011, 11:25