Τα πιο γρήγορα και εντυπωσιακά χτενίσματα!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011, 13:43
Τα πιο γρήγορα και εντυπωσιακά χτενίσματα!
Θέλεις να είσαι πάντα περιποιημένη, αλλά οι χρόνοι σου δεν σου το επιτρέπουν. Τι μπορείς να κάνεις;

Παρακάτω θα βρεις τα πιο γρήγορα χτενίσματα, για να κάνεις πάντα εμφανίσεις με στιλ, ακόμα κι όταν ο χρόνος δεν σου περισσεύει:

Χαμηλή κοτσίδα: πιάσε τα μαλλιά σου σε χαμηλή κοτσίδα και να μην ανησυχείς αν «πετάνε» διάφορα τσουλούφια δεξιά και αριστερά, αφού αυτή είναι η μαγεία τους!
Χρόνος: 3 λεπτά

Μισά-μισά: το χτένισμα που δεν θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά για να φτιάξεις είναι αυτό! Πιάσε επάνω τα μισά μαλλιά σου και άφησε τα υπόλοιπα κάτω να πέσουν χαλαρά στους ώμους και είσαι έτοιμη! Χρόνος: 4 λεπτά

Πλαγιαστές αφέλειες: αν οι αφέλειες σου είναι στη μέση, για να δώσεις ένα άλλο αέρα στο λουκ πρέπει να τις φέρεις στο ένα πλάι, από όποια μεριά σε βολεύει! Ειδικά αν πιάσεις και τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά έχεις καταφέρει να αλλάξεις τελείως λουκ μέσα σε λίγα λεπτά.
 Χρόνος: 5 λεπτά.

Να χαίρεσαι τον… κότσο σου: το πιο εύκολο χτένισμα που μπορεί να σε βγάλει από το βασανιστικό δίλημμα πριν από τη βραδινή σου έξοδο, «πώς να κάνω τα μαλλάκια μου», είναι ο ψηλός κότσος! Στριφογύρισε τα μαλλάκια σου σε ένα ψηλό και σφικτό κότσο και άφησε τον λαιμό σου σε κοινή θέα, ενώ, για να δώσεις τελείως διαφορετικό αέρα στο λουκ σου, με το ψαλίδι για τις μπούκλες φτιάξε τις μπροστινές τούφες σε μπούκλες και όλοι θα σε κοιτάζουν στα μαλλάκια!
Χρόνος: 7 λεπτά

Η σέξι ανέμελη και ψηλή αλογοουρά σου: αν έχεις μακρύ μαλλάκι και συνηθίζεις να το αφήνεις πάντα ελεύθερο κάτω, τότε ήρθε η ώρα να το σηκώσεις ψηλά, πολύ ψηλά! Πιάσε τα μαλλάκια σου σε ψηλή αλογοουρά και μη σε νοιάζει για τις τούφες που «πετάνε» απείθαρχα δεξιά και αριστερά, αφού σε βάζουν στην «καρδιά» της μόδας φέτος.
 Χρόνος: 4 λεπτά

Η κοτσίδα να είναι στο πλάι: τι πιο σέξι και εύκολο από τη γαλλική κοτσίδα ή την κοτσίδα ψαροκόκαλου; Πλέξε τα μαλλάκια σου σε χαμηλή κοτσίδα, όπως κάνεις τη γαλλική, και φέρε την στο ένα πλάι! Πρόκειται για το πιο σέξι και εύκολο, αλλά κυρίως γρήγορο χτένισμα που μπορείς να κάνεις και το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα λαστιχάκι για να σφραγίσεις το αποτέλεσμα.
 Χρόνος: 6 λεπτά

Πηγή: Womenonly

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011, 13:43