Σουφλέ με πέννες και τυριά

Σουφλέ με πέννες και τυριά
Υλικά

500 γραμμάρια πέννες

400 γραμμάρια φέτα
100 γραμμάρια ρεγκάτο
150 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε φέτες
8-10 φέτες γκούντα
2 κρέμες γάλακτος light 150 ml η κάθεμια
4 φυλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένα για σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό μέχρι τη μέση με μίση κουταλιά αλάτι. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε τις πέννες και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι για να μην κολλήσουν και τις αφήνουμε να βράσουν για 6-8 λεπτά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016, 16:31