Υλικά:

3 μέτριες γλυκοπατάτες
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
1/2 κ. γλυκού αλάτι
1/4 κ. γλυκού πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1/4 φλ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση:

Προθέρμανε τον φούρνο στους 220 βαθμούς και τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση.

Κόψε τις γλυκοπατάτες μαζί με τον φλοιό τους σε κύβους και ρίξ’ τες σε ένα μεγάλο μπολ.

Πρόσθεσε το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι στις γλυκοπατάτες και ανακάτεψε καλά τα υλικά.

Περισσότερα στο govastileto.gr