Υλικά:

Για τις κρέπες

200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
60 ml ελαιόλαδο
210 γρ. αλεύρι
1 κοφτό κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
½ κ.γλ. αλάτι

Για τη γέμιση

250 γρ. σπανάκι, πλυμένο και καθαρισμένο χωρίς χοντρά κοτσάνια
2 κρεμμύδια φρέσκα, ψιλοκομμένα
3 κ.σ. ψιλοκομμένη μέντα
2 κ.γλ. ελαιόλαδο
100 γρ. μυζήθρα ή τυρί ρικότα
αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι μαζί σε ένα μπολ και κάνουμε μια τρύπα στη μέση. Ρίχνουμε αργά το γιαούρτι και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε το αλεύρι με τα χέρια μας…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr