Ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά μας παίρνει το σχήμα του τριαντάφυλλου!

Yλικά για 6 κομμάτια

2 κόκκινα μήλα
1/2 φλ. του τσαγιού νερό
τον χυμό από ½ λεμόνι
1 φύλλο σφολιάτα

κανέλα τριμμένη

Εκτέλεση:

Κόβουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φετούλες. Τις βάζουμε σε κατσαρολάκι με το νερό και τον χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν και στη συνέχεια τα βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία, ώσπου οι φετούλες μήλου να μαλακώσουν ελαφρά.

Αποσύρουμε από τη φωτιά, τις σουρώνουμε προσεκτικά και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

Περισσότερα στο govastileto.gr