Τα κανελόνια μπορείτε να τα μαγειρεύετε κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο αρκεί να τους αλλάζετε τη γέμιση. Εμείς σας προτείνουμε αυτή τη φορά να τα γεμίσετε με ένα μείγμα τυριών. Σίγουρα η γεύση τους δεν θα σας αφήσει αδιάφορες.
Υλικά
16 κανελόνια
200 γρμ. ροκφόρ
250 γρμ. ένταμ
250 γρμ. γραβιέρα
50 γρμ. βούτυρο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
άνηθος (λίγος ψιλοκομμένος)
2 αβγά
1 φλ .τσαγιού μπεσαμέλ σπιτική ή έτοιμη
1 φλ, τσαγιού σάλτσα νοτμάτας
αλάτι –πιπέρι…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr