Υλικά:

• 300 γρ. φρέσκα μανιτάρια (μικρά ή μεγάλα, λευκά ή καφετί)
• χυμός από ½ λεμόνι
• 300 γρ. τρυφερά φύλλα από σπανάκι (καθαρό βάρος από καθαρισμένα φύλλα), τα μεγάλα κομμένα με το χέρι στη μέση, πλυμένα και καλά στεγνωμένα
• 100 ml ελαιόλαδο ΑΛΤΙΣ
• 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στον τρίφτη
• 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
• 4 κουτ. σούπας μουστάρδα πικάντικη HELLMANN’S
• ½ λεμόνι χυμός από
• 1 κουτ. γλυκού μέλι
• αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr