Tο αρνάκι με τις αγκινάρες ταιριάζει απόλυτα. Δοκιμάστε το και απολαύστε την πλούσια γεύση του.
Υλικά
800 γρ αρνί σε μικρά κομμάτια
10 φρέσκες αγκινάρες
χυμός 1 λεμονιού
6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
50 ml κρασί
4 κλωναράκια δυόσμο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
50 γρ κρέμα τυρί
ελαιόλαδο
αλάτι και μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τις αγκινάρες. Βάζετε τις καρδιές σε μία κατσαρόλα μαζί με το χυμό λεμονιού για να μην οξειδωθούν. Σε μία άλλη βάζετε τα φύλλα να βράσουν για τουλάχιστον 20 λεπτά αφού τα ξεπλύνετε καλά…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr
