Υλικά

Για το πέστο

4 ματσάκια βασιλικός
2-3 σκελίδες σκόρδου, χοντροκομμένες
200 ml ελαιόλαδο
80 γραμμάρια κουκουνάρια, καβουρδισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι
100 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τα μακαρόνια

1 πακέτο μακαρόνια (Νο 7)
10 ντοματίνια ψημένα στο γκριλ για 6-7 λεπτά

Εκτέλεση

Για το πέστο

Σε αντικολλητικό τηγάνι καβουρδίζουμε σε μέτρια ως δυνατή φωτιά το κουκουνάρι για 2-3 λεπτά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr