Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην παρακολουθεί, έστω και ακροθιγώς, τις νέες μεθόδους αντιγήρανσης, και αυτό γιατί όλες θέλουμε να καθυστερήσουμε την εμφάνιση των ρυτίδων. Επειδή όμως η κλασική αντιμετώπιση, το face lifting, είναι μια χειρουργική επέμβαση –με ό,τι αυτό συνεπάγεται- και πολλές γυναίκες το αποφεύγουν, η αισθητική ιατρική δίνει τη λύση με νέες μεθόδους. Μια από αυτές και η βιοαναζωογόνηση.

Πρόκειται ουσιαστικά για αύξηση του υαλουρονικού οξέος – που προκαλεί την απώλεια ελαστικότητας του δέρματος και την εμφάνιση ρυτίδων- με «αυτόλογη μεταμόσχευση» αίματος από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλαδή, ο γιατρός παίρνει αίμα από την ίδια τη γυναίκα, το οποίο στη συνέχεια φυγοκεντρείται, έτσι ώστε να διαχωριστεί σε πλάσμα. Το πλάσμα αναρροφάται σε σύριγγες και εισάγεται στο δέρμα του ασθενούς σε περιοχές όπως το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ ή και τα χέρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση των ουσιών που συμβάλλουν στην αναγέννηση του δέρματος.

Μόνο προσέξτε. Η βιοαναζωογόνηση είναι ιατρική πράξη και πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά από εξειδικευμένους γιατρούς και όχι από απόφοιτους σχολών αισθητικής και παραϊατρικών επαγγελμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης