Ισραηλινοί ερευνητές τροποποίησαν γενετικά μπανάνες, ώστε να μεγαλώσουν το… προσδόκιμο ζωής τους, επιδιώκοντας με άλλα λόγια να μη σαπίζουν τόσο γρήγορα.

Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Βολκάνι, γνωστού και ως Οργανισμού Γεωργικών Ερευνών (ARO) του Υπουργείου Γεωργίας του Ισραήλ, με επικεφαλής τη δρα Χάγια Φρίντμαν, ανέφεραν ότι, χάρη στην επέμβαση στα γονίδια, η μπανάνα μένει φρέσκια για τουλάχιστον διπλάσιο χρόνο σε σχέση με τις μη μεταλλαγμένες μπανάνες.

Περισσότερα στο govastileto.gr