Δεν έχει πολύ καιρό που πληροφορηθήκαμε την δισκογραφική του επανεμφάνιση και ο Elton John είναι και πάλι έτοιμος να αποδείξει την καλλιτεχνική του αξία! Το πρώτο single από το αναμενόμενο LP με τίτλο “The Diving Road”, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα είναι το τραγούδι “Home again” που θυμίζει έντονα παλιότερες εκλεπτυσμένες του δουλειές όπως τα αλησμόνητα: “Candle in the wind”, “Can you feel the love tonight?” και “Believe”! Οι ήχοι του πιάνο στρώνουν το μουσικό χαλί ενώ η φωνή του Sir Elton John είναι αυτή που κυριαρχεί για άλλη μια φορά με μια αισθαντική ερμηνεία!

Σε αντίστοιχο υψηλό αισθητικά επίπεδο έκανε πρεμιέρα και το video clip του τραγουδιού όπου μπορεί ο Elton να μην εμφανίζεται ούτε στιγμή σε αυτό αλλά το σενάριο σε συνδυασμό με τα φθινοπωρινά βρετανικά τοπία μπορούν κυριολεκτικά να σας καθηλώσουν στις οθόνες σας! Η ιστορία παρουσιάζει έναν ώριμο άντρα, που ξεκινά το ταξίδι του προς το σπίτι του και σαν άλλος Benjamin Button, φτάνει όλο και πιο κοντά στην πρότερη νιότη του όσο πλησιάζει στον προορισμό του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το “The Diving Road” ακολουθεί το remix album του Elton John “Good Morning to the night” με το electro duo των Pnau από το 2012 και είναι το 30ο solo studio album του μετά από το “The captain and the kid” του 2006. Το LP αναμένετε να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου!

Elton John – Home Again

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης