Η Panik Records έγινε 2 χρονών και το γιορτάζει!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013, 19:29
Η Panik Records έγινε 2 χρονών και το γιορτάζει!
Φρέσκες, ρηξικέλευθες προτάσεις από νέα πρόσωπα με αγάπη για τη μουσική,

αλλά και καινοτόμες συνεργασίες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον…

Τα δύο τελευταία χρόνια, ο χώρος της ελληνικής δισκογραφίας βιώνει το φαινόμενο Panik Records! Η εταιρεία που «σκόρπισε τον πανικό» στην ελληνική δισκογραφία επιτυγχάνοντας μέσα σε δύο μόλις χρόνια, περισσότερες από 100 νέες κυκλοφορίες από 25 διαφορετικούς καλλιτέχνες, πάνω από 50 remix-remakes, με 15 Νο1 hits και 25 Top20 hits, υπογράφοντας πάνω από 40 Video Clips και ξεπερνώντας τις 1200 Panik Live εμφανίσεις! Η εταιρεία που τολμά να προτείνει νέες τάσεις, γιορτάζει αυτά τα δύο χρόνια δυναμικής και δημιουργικής παρουσίας με μία premium συλλογή των μεγαλύτερων επιτυχιών της… υπό τον τίτλο “30 Super Hits”, που έρχονται να ανεβάσουν την θερμοκρασία στα ύψη!

Επιτυχίες που έγιναν εμμονές, συγκεντρώνοντας πάνω από 50.000.000 views στο YouTube και περισσότερους από 1.000.000 social media fans, καλύπτοντας κάθε μουσικό γούστο από Dance και RnB μέχρι Jazz, Hip Hop και ελληνικό pop!

15 ελληνόφωνες και 15 αγγλόφωνες κυκλοφορίες με τη σφραγίδα του περιβόητου “Panikάνθρωπου”, συγκεντρώθηκαν σε δύο cd και καταφθάνουν στα χέρια μας την Κυριακή 21 Ιουλίου μέσα από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα!

Εμπεριέχονται smash hits μέσα από τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους των Playmen, Μηδενιστή, Demy, hot συνεργασίες με μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, η Τάμτα και ακόμα μεγάλες ξένες επιτυχίες όπως το “You Will Never Know” της Imany, το “Strump” του Federico Scavo και το “We Are Young” της Vassy, που αποκαλύφθηκαν στο ελληνικό κοινό χάρη στο “διορατικό αυτί” της Panik Records!

Την εταιρεία που θέλει και μπορεί να κάνει τη διαφορά! 
Πηγή: tralala.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013, 19:29