Το νέο album των Βραζιλιάνων θα έχει τον τίτλο “The Mediator Between the Head and Hands Must be the Heart” και, όπως συνηθίζουν στις τελευταίες τους κυκλοφορίες, πρόκειται για ένα (αρκετά φιλόδοξο) concept album, που θα βασίζεται στα γεγονότα της κλασσικής ταινίας “Metropolis” (Fritz Lang, 1927).

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Seps είχαν ασχοληθεί με κλασικά έργα στους θεματικούς δίσκους “Dante XXI” (ασχολήθηκαν με τη “Θεία Κωμωδία” του Δάντη) και “A-Lex” (βασισμένο στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι”). Ο κιθαρίστας και εγκέφαλος του συγκροτήματος, Andreas Kisser, μιλώντας για τους στίχους του δίσκου είπε μεταξύ άλλων: «Εμπνεύστηκα από τον τίτλο που τελικά έδωσα στο δίσκο. Ζούμε σε μια εποχή που συμβαίνει το αντίθετο από αυτό που εξιστορούσε το Metropolis, όπου ένας επιχειρηματίας ήθελε να μετατρέψει ένα ρομποτ σε άνθρωπο. Τι μας διαχωρίζει και μας κρατά ανθρώπους; Η καρδιά!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κονσόλα έκατσε ο Ross Robinson, με τον οποίο το συγκρότημα ηχογράφησε το κλασικό “Roots”. Η κυκλοφορία αναμένεται να λάβει χώρα στα μέσα του Οκτώβρη από την Nuclear Blast και μιλώντας για την ηχητική κατεύθυνση ο Andreas Kisser δήλωσε χαρακτηριστικά: «Brutal, Fast and Straight to the Point», ενώ λίγο παρακάτω είπε ότι είναι και ο καλύτερος δίσκος των Sepultura ever…

 
Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης