Ο Ηλίας Βρεττός με ήθος και αγάπη για το τραγούδι, βλέπει συνεχώς την καριέρα του να έχει ανοδική πορεία με τραγούδια και εμφανίσεις που ξεχωρίζουν στις καρδιές του κοινού.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται πραγματικά με μια βαλίτσα στο χέρι και οργώνει Ελλάδα και εξωτερικό, κάτι βέβαια που δεν τον ενοχλεί καθόλου αφού η αγάπη που δέχεται δεν έχει προηγούμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ilias

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης λοιπόν σκέφτηκε με αφορμή την ονομαστική του εορτή αυτό το Σάββατο αντί να λάβει κάποια δώρα να δώσει εκείνος, ένα ξεχωριστό στο κοινό που τον στηρίζει και τον αγαπά. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να δώσει ένα διαδικτυακό ραντεβού που σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο ίδιος δήλωσε: “Παίρνω τόση αγάπη, ενέργεια κ έμπνευση από ΟΛΟΥΣ σας κ αποφάσισα να κάνω κάτι που πιστεύω θα σας αρέσει με αφορμή την ονομαστική μου εορτή αυτό το Σάββατο 20/7 !!! Έχω μια ιδέα εδώ κ καιρό για να κλείσουμε ΟΛΟΙ μαζί ένα διαδικτυακό ραντεβού κ να τα πούμε σαν παρέα…Αυτό το Σάββατο λοιπόν από τις 20.00 μέχρι τις 21.00 για μια ολόκληρη ώρα  θα είμαι online στο TWITTER μου https://twitter.com/Vrettos_Ilias για να συζητήσουμε κ να απαντήσω στις ερωτήσεις σας…!!!”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 20/7 στις 20.00μμ!
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης