Γιώργος Αρκουλής

Λίγο ‘ροκ’ θα βρείτε την  10η αγωνιστική του επαγγελματικού πρωταθλήματος, αν προσπαθήσετε να αναλύσετε κάπως μερικά ματς. Πρώτα το παιγνίδι του ‘Αρη με τον ΠΑΣ «Γιάννενα» στη Χαριλάου. Οι Ηπειρώτες (που λέει ο λόγος…) του Χριστοβασίλη, έκαναν σκόνη τους «κίτρινους» του Καρυπίδη και βέβαια του Απόστολου Μάντζιου (αυτό το ‘Ακης έχει καταντήσει σαχλαμάρα, αφού δεν είναι πλέον εφτά χρόνων ο κόουτς – άσε που θυμίζει και Τσοχατζόπουλο…) Ο βασικός παρουσιαστής της κρατικής «Αθλητικής Κυριακής», με ωραίο μπλε σακάκι και σατέν (;) πουκάμισο ιδίου χρώματος χθες, κάπως προβοκατόρικα σχολίασε το 0-5 λέγοντας  «μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάποια αντίδραση». Δεν κάνει! Αν ήθελε να πει κάτι που θα έπιανε τόπο θα αφορούσε  ερώτημα «ποιος ευθύνεται για την αγορά του τερματοφύλακα στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε στο εθνικό στάδιο του Βόλου, εκεί όπου οι μάγκες του Μπέου, αυτή τη φορά έχασαν με το τιμητικό 2-0 που θα μπορούσε να είχε αγγίξει το 6-0 (τέσσερις φορές η μπάλα στο δοκάρι και τους στύλους, σε ενέργειες των Κρητών). Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν προέκυψε γκρίνια όπως στον προηγούμενο αγώνα (με ‘Αρη…)

Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ με λάθη στην άμυνα, απογοήτευσε τους οπαδούς της που αυτή τη φορά της συμπαραστάθηκαν μαζικά. ‘Ισως ο «Θρύλος» δεν άξιζε τη νίκη (που πήρε με γκολ – δώρο αμυνομένου), ενώ οι κινήσεις πιστολέρο του σκόρερ Ελ-αραμπί είναι πλέον ενοχλητικές. Να μη ξεχάσω την ήττα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Εννοείται πως κάποτε η γηπεδούχος θα έκανε σεφτέ, αλλά το χθεσινό 2-0 μοιάζει με «χουνέρι» για τον φιλόδοξο «Δικέφαλο» του ελληνικού Βορρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης