Για ένα λεπτό έσβησαν τα φώτα του Μπρόντγουεϊ χθες το βράδυ στη μνήμη της ηθοποιού Νατάσας Ρίτσαρντσον, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή εξαιτίας ατυχήματος την ώρα που έκανε σκι στον Καναδά.

Εκεί συγκεντρώθηκαν δεκάδες φίλοι και συνάδελφοι της 45χρονης για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους στο σύζυγο της αποθανούσας, Λίαμ Νίσον, στη μητέρα της, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, στην αδερφή της, Τζοέλι Ρίτσαρντσον, και στα παιδιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκινητική ήταν η στιγμή που η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η πρωταγωνίστρια του Sex & the City, έκλαψε στην αγκαλιά του Νίσον, έχοντας στο πλευρό της και το σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ. Παρευρέθηκαν ακόμη η βετεράνος ηθοποιός Τζούντι Ντενς και ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κοινότητα του Μπρόντγουεϊ είναι συντετριμμένη και βαθιά λυπημένη από την τραγική απώλεια μιας από τις καλύτερες νέες ηθοποιούς», είπε η Σάρλοτ Μάρτιν, θεατρική σκηνοθέτης.

Η Ρίτσαρντσον άφησε την τελευταία της πνοή σε κλινική της Νέας Υόρκης, αφότου οι γιατροί την αποσύνδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη.

Στο πλευρό της ήταν όλη της η οικογένεια, που λέγεται ότι είναι σοκαρισμένη. Η 45χρονη έπεσε και τραυματίστηκε στο κεφάλι, στη διάρκεια μαθήματος σκι σε πίστα αρχάριων, στο Κεμπέκ του Καναδά.

Ο θάνατος της επήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Διαβάστε επίσης:

”Έφυγε” από τη ζωή η Νατάσα Ρίτσαρντσον, 19 Μαρτίου 2009, 08:35

(Πρώτη καταχώρηση: 20 Μαρτίου 2009, 13:05)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης