Αυστραλία: Σεφ αυτοκτόνησε αφού σκότωσε και μαγείρεψε την κοπέλα του!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, 10:43
Αυστραλία: Σεφ αυτοκτόνησε αφού σκότωσε και μαγείρεψε την κοπέλα του!
Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας Αυστραλός σεφ σκότωσε την ινδονησιακής καταγωγής κοπέλα του και μαγείρεψε κάποια κομμάτια του διαμελισμένου σώματός της, πριν αυτοκτονήσει.

Οι Αρχές έπιασαν τον Marcus Volke να βράζει μέσα σε χημικές ουσίες μέλη της Mayang Prasetyo. Τότε εκείνος διέφυγε και κρύφτηκε σ' έναν κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του στο Ballarat, όπου και αυτοκτόνησε με μαχαίρι. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από γείτονες του 28χρονου, οι οποίοι παραπονέθηκαν για την οσμή «σάπιου κρέατος» που ερχόταν από το διαμέρισμά του. Όταν έφτασαν εκεί, οι αστυνομικοί, βρήκαν και τα υπόλοιπα μέλη της άτυχης κοπέλας μέσα σε σακούλες σκουπιδιών.Η μητέρα του φερόμενου ως δράστη της αποτρόπαιας αυτής πράξης δήλωσε ότι δεν υποψιαζόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον γιο της. Είπε επίσης ότι δεν ήταν ενήμερη για τη γνωριμία του με το θύμα, το οποίο είχε υποστεί αλλαγή φύλου και εργαζόταν ως χορεύτρια. Το κίνητρο πίσω από το φρικιαστικό έγκλημα δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί. Σύμφωνα με όσους τους γνώριζαν, οι δυο τους ήταν ένα φυσιολογικό ζευγάρι.

Οι Αρχές ερευνούν υλικό από κάμερες ασφαλείας των γειτονικών σπιτιών και μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να επιβεβαιώσουν με ακρίβεια πόσο καιρό είχε πεθάνει η Prasetyo πριν την ανακαλύψουν.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, 10:51