Όταν ο David Beckham χάριζε το σακάκι του σε κατάστημα για φιλανθρωπικό σκοπό, ίσως να μην είχε φανταστεί ότι θα πουληθεί για 2.600 λίρες.

Το κατόρθωμα ανήκει στον Jordan Silverstone ο οποίος αγόρασε από κατάστημα του Ερυθρού Σταυρού στην πόλη Chelsea της Μεγάλης Βρετανίας, ένα σακάκι το οποίο ανήκε στον David Beckham, για μόλις 125 λίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έμεινε όμως εκεί. Αφού αγόρασε το σακάκι, αποφάσισε να το πουλήσει μέσω e-bay όπου ήξερε ότι θα βγάλει και κέρδος. Και καλά έκανε… αφού κατάφερε να το πουλήσει για 2.600 λίρες.

Ο 22χρονος φοιτητής, αρχικά αγόρασε το σακάκι για να το κάνει δώρο στον 53χρονο πατέρα του. Όταν είδε όμως ότι δεν του κάνει, σκέφτηκε τη λύση του… e-bay.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O David Beckham είχε φορέσει το συγκεκριμένο σακάκι σε εκδήλωση το 2011, όπου είχαν παρευρεθεί ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Cambridge

Πολλοί ήταν εκείνοι ωστόσο που τον επέκριναν για αυτήν την κίνηση, αφού το συγκεκριμένο ρούχο είχε δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και όχι για να γίνει αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης.

Το συγκεκριμένο σακάκι, μαζί με άλλα 20 κουτιά με ρούχα, είχαν δοθεί από την οικογένεια Beckham στο κατάστημα του Ερυθρού Σταυρού στην Chelsea προκειμένου να ενισχυθούν τα θύματα του τυφώνα Haiyan.

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης