Δεν ήθελε να αποχωριστεί τη νεκρή σύζυγό του

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011, 03:39
Δεν ήθελε να αποχωριστεί τη νεκρή σύζυγό του
Μία λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει την είδηση που ακολουθεί… Σοκ! Ένας άνδρας από το Βιετνάμ βαλσάμωσε τη νεκρή του γυναίκα επειδή δεν μπορούσε να την αποχωριστεί!

Ειδικότερα, ο Van Le, έχασε τη σύζυγο του πριν από τρία χρόνια αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το χαμό της.Έτσι λοιπόν την βαλσάμωσε, την έβαλε σε γύψο και την τοποθέτησε μέσα στο σπίτι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά την έβαλε και στο κρεβάτι του για να κοιμούνται μαζί! Ο 57χρονος άνδρας, κάθε βράδυ κοιμάται με το άγαλμα που περιέχει τα λείψανα της νεκρής του γυναίκας. Και δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα.

Το πιο τραγικό είναι πως σε όλη αυτή την «διαδικασία» έχει υποβάλει και τον μικρό του γιο. Οι τοπικές αρχές σηκώνουν τα χέρια ψηλά με την περίπτωση του Van Le, ενώ ο ίδιος απαντά πως τα κάνει όλα προκειμένου να επιστρέψει στην προηγούμενη ενσάρκωση του: «Δεν ήμουν άνθρωπος σε προηγούμενη ενσάρκωση μου.Έχω διαπράξει αμαρτία στην προηγούμενη ενσάρκωση μου, γι 'αυτό πρέπει να είμαι άνθρωπος σε αυτή την ενσάρκωση. Σε αυτή την ενσάρκωση μου πρέπει να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου για να επιστρέψω στην προηγούμενη ενσάρκωση μου».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011, 03:43