Περισσότερα από 34 εκατομμύρια ευρώ θα επενδύσει το επόμενο διάστημα η σιδηροδρομική εταιρεία Eurostar, προκειμένου να βελτιώσει την αξιοπιστία των τρένων της, αλλά και των πληροφοριών σε περίπτωση προβλημάτων στα δρομολόγιά της.

Το συμβούλιο της εταιρείας δεσμεύθηκε να κάνει πραγματικότητα το σύνολο των προτάσεων, στις οποίες κατέληξε η ανεξάρτητη επιτροπή που συστάθηκε ύστερα από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην κυκλοφορία των τρένων της εταιρείας κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι η εταιρεία θα αξιοποιήσει το ποσό των 34 εκατ. ευρώ προκειμένου να βελτιώσει την αξιοπιστία των τρένων σε ακραίες καιρικές συνθήκες, τις υπηρεσίας πληροφόρησης και της υποστήριξης των επιβατών σε περιπτώσεις προβλημάτων στα δρομολόγια, και των δικτύων επικοινωνίας εντός και εκτός του τούνελ της Μάγχης.

Η εταιρεία θα δημιουργήσει μία ομάδα που θα επιβλέπει την υλοποίηση των συστάσεων της ανεξάρτητης επιτροπής.

Στα μέσα του Δεκέμβρη, πολλές χιλιάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν στο υποθαλάσσιο τούνελ της Μάγχης, όταν η κίνηση των τρένων διεκόπη εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων για τρεις ημέρες, προκαλώντας εμπόδια στη μετακίνηση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων μεταξύ Παρισιού, Λονδίνου και Βρυξελλών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης