Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Barack Obama θα παραμείνει για άλλα τέσσερα χρόνια στον Λευκό Οίκο, το επιτελείο του δεν έχει σταματήσει να υποδέχεται δώρα και να λαμβάνει συγχαρητήρια για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές.

Ανάμεσα στα πακέτα τα οποία θα σταλούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και θα έχουν ως παραλήπτη τον πρόεδρο των Η.Π.Α. θα βρίσκεται και μια πολύ σπάνια και εκλεκτή ποικιλία μανιταριού από την… Ιταλία. Η λευκή «τρούφα» θα ζυγίζει 1.012 γρ. και θα προέρχεται από την Ακουαλάνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μανιτάρι θα σταλεί στις Η.Π.Α. στις 18 Νοεμβρίου και οι οργανωτές ελπίζουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα δεχτεί το δώρο και θα το παραλάβει αυτοπροσώπως. Το δώρο μπορεί να φαίνεται πρωτότυπο, αλλά δεν είναι, καθώς ο δήμος της Ακουαλάνια τιμά με αυτόν τον τρόπο πολλές σημαίνουσες προσωπικότητες.

Η λευκή «τρούφα» δεν αποτελεί μόνο εκλεκτό έδεσμα αλλά και «καλή επένδυση» σε καιρό κρίσης. Η τιμή του κιλού για τις μεγάλες «τρούφες» κυμαίνεται μεταξύ 1.500 – 3.000 ευρώ ενώ οι μικρές και μεσαίες στοιχίζουν περίπου 2.500 το κιλό.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης