Νέος κύκλος εισαγγελικών ερευνών για τον Σίλβιο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013, 22:10
Νέος κύκλος εισαγγελικών ερευνών για τον Σίλβιο
Μπροστά σε νέες δικαστικές περιπέτειες μπαίνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς η εισαγγελία του Μιλάνου προτίθεται μέχρι τέλος του χρόνου να ξεκινήσει νέα έρευνα σε βάρος του καβαλιέρε.

Όπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Κοριέρε Ντέλα Σέρα, πρόκειται για έρευνα που σχετίζεται με τα αποτελέσματα της δίκης σε πρώτο βαθμό για «προαγωγή σε εκπόρνευση ανηλίκων», γνωστή ως υπόθεση Ρούμπι, και με την παράλληλη δίκη σε βάρος του δημοσιογράφου Εμίλιο Φέντε, της περιφερειακής συμβούλου Νικόλ Μινέτι και του μάνατζερ ηθοποιών Λέλε Μόρα.

Η έρευνα αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αφορά την υποτιθέμενη προσπάθεια διαφθοράς και δωροδοκίας για την εξαγορά μαρτύρων από μέρους του Μπερλουσκόνι.

Πηγές της εισαγγελίας ανέφεραν ότι πρόκειται για «επιβεβλημένη πράξη» μετά την κατάθεση της λεπτομερειακής αιτιολόγησης της πρωτοβάθμιας απόφασης της δίκης Ρούμπι Γκέιτ που έληξε με την καταδίκη του μεγιστάνα του Τύπου σε επτά χρόνια κάθειρξη και μόνιμη στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013, 22:17