Βασίλισσα του Καρναβαλιού θα είναι τελικά η επτάχρονη Βραζιλιάνα Julia Lira και «με τον νόμο». Δικαστήριο απέρριψε τις ενστάσεις μιας οργάνωσης για τα δικαιώματα των παιδιών και αποφάσισε να επιτρέψει στην ανήλικη να ηγηθεί της μεγάλης παρέλασης του καρναβαλιού.

/bestof/!2010/110210/JULIA%20LIRA%20IN%20BRAZILIAN%20SEXY%20’SAMBA’%20STORM%20�%207%20YEARS%20OLD%20-%20RIO%20DE%20JANEIRO.flv

Η αρχική αντίδραση βασίστηκε στο γεγονός ότι τον ρόλο της «Βασίλισσας» αναλαμβάνει συνήθως μία σέξι νεαρή, ημίγυμνη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της σχολής σάμπα που φοιτά η Lira είπε ότι δεν τίθεται θέμα να προβάλουν την ανήλικη σαν «μικρομέγαλη» και ότι το κοστούμι της θα τονίζει την αγνότητά της. Ο πατέρας της, δε, πρόεδρος της σχολής, χαρακτήρισε τις αντιδράσεις για τη συμμετοχή της κόρης του υπερβολικές.

Ωστόσο, η οργάνωση για την προστασία των ανηλίκων στο Ρίο ντε Τζανέιρο ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Η Julia θα εμφανισθεί στο Σαμπαδρόμιο το βράδυ της Κυριακής και θα τη δουν εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, αφού η παρέλαση τραβά πάντα τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης