"Έσβησε" ο Bianchi

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015, 08:51


Μετά από 9 μήνες σε κώμα ο 25χρονος πιλότος της Formula 1 Jules Bianchi υπέκυψε σήμερα στα σοβαρά τραύματά του.

Στις 5 Οκτωβρίου, στην πίστα της Suzuka, ο Jules Bianchi τραυματίστηκε σοβαρά όταν χτύπησε με το μονοθέσιό του πάνω στον γερανό που βρισκόταν στο σημείο για να ρυμουλκήσει το μονοθέσιο του Sutil. Ο νεαρός άνδρας είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι κατά τη σύγκρουση του μονοθεσίου του με γερανό που βρισκόταν εκτός πίστας στο ιαπωνικό Grand Prix, στις 5 Οκτωβρίου του 2014. Με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του γνωστοποίησε την τραγική είδηση, σκορπώντας τη θλίψη στο χώρο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Tους τελευταίους μήνες ο 25χρονος πιλότος της F1 νοσηλευόταν στο «Centre Hospitalier Universitaire» (CHU) της Νίκαιας.

«Ο Jules πάλεψε μέχρι το τέλος, όπως έκανε πάντα, αλλά σήμερα η μάχη του έφτασε στο τέλος της. Ο πόνος είναι τεράστιος και απερίγραπτος» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η οικογένεια του άτυχου πιλότου, η οποία ευχαριστεί παράλληλα όλους όσοι πάλεψαν να κρατήσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο στη ζωή, καθώς και όλους εκείνους που έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, «εκφράζοντας την αγάπη τους στον Jules».

Υπενθυμίζεται πως στις 5 Οκτωβρίου, στην πίστα της Suzuka, ο Jules Bianchi τραυματίστηκε σοβαρά όταν χτύπησε με το μονοθέσιό του πάνω στον γερανό που βρισκόταν στο σημείο για να ρυμουλκήσει το μονοθέσιο του Sutil. O Γάλλος πιλότος υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.


Εικόνες από τα όσα τραγικά συνέβησαν στην πίστα Suzuka (Ιαπωνία)...
Συνεχίζει τη μάχη ο Jules Bianchi, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015, 09:19

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015, 10:15