Σε θρίλερ, βγαλμένο από ταινία φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση ενός Αμερικανού ιεραπόστολου, σε ένα απομονωμένο νησί του Ινδικού Ωκεανού, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από βέλη ιθαγενών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός ιεραπόστολος John Allen Chau ταξίδεψε στη νήσο Βόρειο Σέντινελ με σκοπό να συναντήσει τους ανθρώπους που ζουν σε αυτό και να τους εκχριστιανίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Sentinelese έχουν απορρίψει οποιαδήποτε επαφή με άλλους ανθρώπους, και παραμένουν σχεδόν «ανέγγιχτοι» από τον σύγχρονο πολιτισμό.

«Ο Chau εκδήλωσε την επιθυμία να ταξιδέψει και να συναντήσει τους ιθαγενείς που ζουν στο συγκεκριμένο νησί», τόνισε εκπρόσωπος της ΜΚΟ International Christian Concern και συμπλήρωσε ότι έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία η είδηση του θανάτου ενός Αμερικανού ιεραπόστολου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο ιεραπόστολος προσπάθησε να φτάσει στο νησί στις 14 Νοεμβρίου αλλά για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί μέχρι στιγμής, δεν τα κατάφερε. Δύο μέρες μετά προσπάθησε εκ νέου να φτάσει στο νησί με μία λέμβο. Σε αυτό το σημείο, ψαράδες που βρίσκονταν ανοιχτά της θάλασσας είδαν τον ιεραπόστολο να φτάνει στο νησί και να δέχεται επίθεση από τα βέλη των ιθαγενών ενώ ανέφεραν ότι «οι κάτοικοι της νήσου έσερναν το σώμα του ιεραπόστολου με σχοινί που το είχαν περάσει από τον λαιμό του».

Οι ντόπιοι ψαράδες τράπηκαν σε φυγή βλέποντας αυτές τις εικόνες, αλλά επέστρεψαν την επόμενη μέρα με σκοπό να εντοπίσουν τη σορό.

Από την πλευρά του το Αμερικανικό προξενείο δήλωσε ότι γνωρίζει ότι ένας Αμερικανός πολίτης αγνοείται στην περιοχή και ανέφερε ότι βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τις τοπικές αρχές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Πηγή: ladbible.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης