Τις πρώτες βοήθειες σε έναν άνδρα που παραπονέθηκε για στομαχόπονο κλήθηκε να δώσει το ιατρικό προσωπικό νοσοκομείου στην πόλη Αμριτσάρ της Ινδίας, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να κάνουν γιατρούς και νοσηλευτές να… τρίβουν τα μάτια τους.

O 42χρονος μετέβη στο νοσοκομείο και παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι, χωρίς να αποκαλύπτει την αιτία. Γιατροί και νοσοκόμοι αρχικά πίστεψαν ότι πιθανότατα ο άνδρας έφαγε κάποια τροφή που τον πείραξε. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ωστόσο, αποκάλυψαν το παράξενο… χόμπι του ασθενή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μόλις βάλαμε την κάμερα στο στομάχι του, είδαμε μερικά μεταλλικά αντικείμενα στην οθόνη μας. Μεταξύ των αντικειμένων, βρέθηκαν κομμάτια από λεπίδες και ξύλο. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο στα 20 χρόνια που εξασκώ το επάγγελμα» σχολίασε, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο χειρούργος Τζιτέντρα Μαλχότρα.

Όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, οι γιατροί ρώτησαν τον ασθενή αν πρόκειται για μαχαίρια, με εκείνον να τους απαντά ότι ορισμένες φορές έχει την παράξενη συνήθεια να καταπίνει λεπίδες.

Ο νεαρός Ινδός είπε στους γιατρούς του ότι κατάπιε 28 μαχαίρια, με εκείνους ωστόσο να ανακαλύπτουν συνολικά 40 λεπίδες στο στομάχι του, κατά τη διάρκεια πεντάωρης χειρουργικής επέμβασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνδρας υποστήριξε ότι ανέπτυξε την παράξενη αυτή συνήθεια ενώ ανάρρωνε, έχοντας τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα στο παρελθόν.

Η κατάστασή του κρίνεται σταθερή, με τους γιατρούς του άνδρα να εκφράζουν την ελπίδα να μην ξεκινήσει κάποιο άλλο παράξενο χόμπι, όσο αναρρώνει…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης