Ιντιανάπολις: Υπέκυψε ένας από τους τρεις Ολλανδούς κομάντο που είχαν τραυματιστεί από πυρά έξω από ξενοδοχείο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022, 02:07
Ιντιανάπολις: Υπέκυψε ένας από τους τρεις Ολλανδούς κομάντο που είχαν τραυματιστεί από πυρά έξω από ξενοδοχείο

Ο ένας από τους τρεις Ολλανδούς, μέλη των ολλανδικών ειδικών δυνάμεων, που είχαν τραυματιστεί πριν από τρεις ημέρες από πυρά έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ, υπέκυψε στα τραύματά του, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα το ολλανδικό υπουργείο Άμυνας.

Ο άνδρας νοσηλευόταν από την αρχή σε κρίσιμη κατάσταση. Οι τρεις άνδρες συμμετείχαν σε μια εκπαιδευτική άσκηση στην πολιτεία της Ιντιάνα και ήταν εκτός υπηρεσίας όταν έγινε η επίθεση. Η τοπική αστυνομία ερευνά το επεισόδιο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι δύο άλλοι άνδρες νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία (IMPD) της Ιντιανάπολις δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής. Ένας αστυνομικός είπε στο τηλεοπτικό κανάλι FOX 59 ότι κατά τα φαινόμενα σημειώθηκε μια αντιπαράθεση νωρίτερα, σε διαφορετική τοποθεσία. «Αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες που μπορούμε να αποκαλύψουμε είναι ότι δεν συνέβη μέσα στο ξενοδοχείο. Ήταν μια προηγούμενη αντιπαράθεση, πιστεύουμε, σε άλλη τοποθεσία. Δεν συνέβη μέσα στο Hampton Inn», το ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, αλλά «έξω από αυτό», πρόσθεσε.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022, 02:07