Ο Thomas Noffsinger εκτίει ήδη ποινή ισόβιας κάθειρξης στις φυλακές της Γιούτα για τη δολοφονία ενός σεφ από το Σολτ Λέικ Σίτι. Ωστόσο, ομολόγησε πρόσφατα την εμπλοκή του σε ακόμα δύο δολοφονίες.

Ειδικότερα, την περασμένη Παρασκευή, ο 47χρονος κρατούμενος ομολόγησε για τον στραγγαλισμό της 17χρονης Felicia Pappas τον Απρίλιο του 1989, και τη δολοφονία της 38χρονης Annette Hill περίπου έναν μήνα αργότερα. Ως αντάλλαγμα στην ομολογία του, ο Noffsinger γλίτωσε την θανατική ποινή και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή. Η ποινή θα προστεθεί στην ισόβια κάθειρξη που εκτίει από το 1990 για το μαχαίρωμα, τον ξυλοδαρμό και τη δολοφονία του σεφ Victor Aguilar, κατά τη διάρκεια ληστείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τον φόνο της Felicia Pappas, τα πρώτα στοιχεία DNA που συνέδεσαν τον 47χρονο με την υπόθεση ήρθαν στην επιφάνεια το 2012. Τον Απρίλιο του 1989, το πτώμα της είχε βρεθεί, μετά από μία ημέρα απουσίας της έφηβης, μόλις ένα τετράγωνο δίπλα από το σπίτι της. Είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και είχε στραγγαλιστεί.

Η 17χρονη Felicia Pappas

Το πτώμα της Annette Hill δεν βρέθηκε ποτέ, αλλά ο Noffsinger έδωσε στο δικαστήριο λεπτομέρειες για το πώς τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Οι οικογένειες των θυμάτων δηλώνουν δικαιωμένοι από την ομολογία του δολοφόνου και εκφράζουν την ικανοποίησή τους που θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης