Για έναν άνθρωπο ήσυχο και ευγενικό που «νοιαζόταν» έκανε λόγο η σύντροφος του «μακελάρη» του Λας Βέγκας Στίβαν Πάντοκ ο οποίος σκότωσε 59 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 500 στο Λας Βέγκας
Σε κείμενο που αναγνώστηκε το βράδυ σε δημοσιογράφους από τον δικηγόρο της Μάθιου Λόμπαρντ η Μαριλού Ντάνλεϊ αναφέρει ότι ο Στίβεν Πάντοκ «δεν μου είχε πει ποτέ τίποτα» που να άφηνε να γίνει αντιληπτό «πως επρόκειτο να συμβεί κάτι τόσο φρικτό».

«Πριν από δύο εβδομάδες και κάτι, ο Στίβεν μου είπε ότι μου βρήκε ένα φθηνό (αεροπορικό) εισιτήριο για τις Φιλιππίνες και ότι ήθελε να κάνω ένα ταξίδι εκεί για να δω την οικογένειά μου. Όπως όλοι οι Φιλιππινέζοι που ζουν στο εξωτερικό, ήμουν πολύ χαρούμενη που θα επέστρεφα στο σπίτι μου, θα έβλεπα την οικογένειά μου και τους φίλους μου», συνεχίζει η Ντάνλεϊ στη δήλωσή της.
Η 62χρονη προσθέτει πως ενώ βρισκόταν ακόμη στις Φιλιππίνες, ο Πάντοκ της έστειλε χρήματα, «λέγοντας ότι προορίζονταν για να αγοράσω ένα σπίτι για μένα και την οικογένειά μου. Ήμουν ευγνώμων αλλά ανησυχούσα ότι το απροσδόκητο ταξίδι» στη γενέτειρά της και «μετά τα χρήματα ήταν ένας τρόπος να μου πει ότι θα με χωρίσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μου είχε πει ποτέ τίποτε ούτε είχε κάνει κάτι που να με προειδοποιούσε ή να με οδηγούσε να αντιληφθώ με οποιονδήποτε τρόπο ότι επρόκειτο να γίνει κάτι τόσο φρικτό», πρόσθεσε η ίδια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης