Κίνα: Καταθλιπτική μητέρα αποκεφάλισε το μωρό της

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014, 06:48
Κίνα: Καταθλιπτική μητέρα αποκεφάλισε το μωρό της
Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Κίνα το έγκλημα πρωτοφανούς σκληρότητας μιας σύγχρονης «Μήδειας» η οποία αποκεφάλισε το μόλις 16 μηνών μωρό της. Η 31χρονη μητέρα υπέφερε από κατάθλιψη και σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror προαπάθησε αρχικά να στραγγαλίσει το μικρό αγοράκι μέχρι να χάσει της αισθήσεις του. Στη συνέχεια του έκοψε το κεφάλι του με ένα μαχαίρι κουζίνας ενώ αυτό ήταν ακόμη ζωντανό.

Οι δηλώσεις μάλιστα της 31χρονης Feng Tai επιτείνουν την αίσθηση του αποτρόπαιου. «Το έκανα και δεν το μετανιώνω. Δεν χρειάζεται να υποφέρει τώρα γιατί είναι ελεύθερος», υποστήριξε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν.

«Είχε κατάθλιψη από τη γέννηση του μωρού και ο σύζυγός της εργάζεται μακριά από το σπίτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Προσπαθήσαμε να τη βοηθήσουμε», ανέφερε ο 34χρονος αδελφός της άρρωστης παιδοκτόνου, συμπληρώνοντας: «Μου τηλεφώνησε στη μέση της νύχτας και μου είπε ότι σκότωσε το μωρό της. Στην αρχή δεν την πίστευα, αλλά όταν έφθασα σπίτι μού έδειξε το κεφαλάκι του. Ήταν τρομακτικό».

Η αστυνομία βρήκε το σώμα του μωρού θαμμένο σε ένα ρηχό τάφο στην πίσω αυλή του σπιτιού της οικογένειας στο Anguo, της βορειοανατολικής επαρχίας Hebei.

Ο πατέρας, Liu Yen, ο οποίος ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το τραγικό περιστατικό, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση: «Είναι μια φοβερή τραγωδία. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να εργαστώ μακριά από το σπίτι και ξέρω ότι η γυναίκα μου ήταν συχνά πολύ δυσαρεστημένη με αυτό. Χρειαζόμασταν τα χρήματα, αλλά τώρα εύχομαι να μην είχα φύγει. Μπορεί τώρα να έχω χρήματα, αλλά έχασα τη γυναίκα και το παιδί μου».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014, 06:48