Ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν Ιρανό για μία… πετσέτα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 14:23
Ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν Ιρανό για μία… πετσέτα

Στην Καισάρεια της Καππαδοκίας που αποτελεί και το λίκνο του τουρκικού ισλαμισμού την Τρίτη 19 Μαΐου γιορτάστηκε όπως παντού στην Τουρκία η αποβίβαση του Κεμάλ Ατατούρκ στη Σαμψούντα το 1919. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε και επίσημα η συστηματική εξόντωση των Ποντίων της Μαύρης Θάλασσας.

Όμως στη σύγχρονη Τουρκία η ημέρα της 19ης Μαΐου είναι εθνική εορτή. Ένας Ιρανός από την Περσία ο οποίος δεν γνώριζε τα καθέκαστα δεν κατάλαβε τι συμβαίνει και γιατί οι Τούρκοι είχαν ξεδιπλώσει τις σημαίες τους από παράθυρα και μπαλκονόπορτες και άπλωσε ο κακομοίρης μία πετσέτα.

Για κακή του τύχη κάπου πάνω στην πετσέτα αυτή εμφανίζεται μία βρετανική σημαία. Έξαλλοι οι γείτονές του, αφού εισέβαλαν στο διαμέρισμά του και ειδοποίησαν την αστυνομία, τον ξυλοφόρτωσαν. Στη συνέχεια ο άτυχος Πέρσης συνελήφθη από τις Αρχές και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Θαυμάστε στο βίντεο που ακολουθεί την κοινωνία ελευθερίας, δημοκρατίας, ανοχής και κυρίως αποδοχής των ξένων που δεν γνωρίζουν την ιστορία της χώρας αυτής.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 14:34