«Μάθε τέχνη κι άσ' τηνε…»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012, 11:11
«Μάθε τέχνη κι άσ' τηνε…»
Την επάνοδό της στα μουσικά δρώμενα ετοιμάζει, σύμφωνα με το στενό της περιβάλλον, η Κάρλα Μπρούνι, η οποία δεν ξέχασε ποτέ την αγάπη της για το τραγούδι.

Το πρώην σούπερ μοντέλο που στη συνέχεια έγινε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, στο πλευρό του Νικολά Σαρκοζί, εγκαταλείπει οριστικά το Μέγαρο των Ηλυσίων στις 15 Μαΐου.

Το πρώην προεδρικό ζεύγος αναμένεται να εγκατασταθεί στο διαμέρισμα - μεζονέτα που διατηρεί η Μπρούνι στην ιδιωτική οδό Πιερ Γκερέν, στο 16ο Διαμέρισμα του Παρισιού, στα όρια με το «γκέτο των πλουσίων», της Βίλα Μοντομορενσί.

Από εκεί φαίνεται ότι ο Σαρκοζί θα ετοιμάσει την επιστροφή του, όπως ακούγεται, στη μάχιμη δικηγορία και από εκεί θα ετοιμάσει τη νέα της έξοδο στη μουσική σκηνή η Κάρλα.

Μάλιστα, όπως ακούγεται, σχεδιάζει να παρουσιάσει στο κοινό νέο δίσκο, η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται το προσεχές φθινόπωρο. Παράλληλα, θα αρχίσει και μια σειρά από συναυλίες, που, όπως δηλώνει η εκπρόσωπός της, Βερονίκ Ραμπατσό, «είχε διακόψει για πρακτικούς λόγους», αναφερόμενη προφανώς στα καθήκοντά της ως πρώτη κυρία, αλλά και στην απόκτηση του παιδιού της.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012, 11:44