Μαθητής στο Παρίσι βρήκε βάζο με ακρωτηριασμένα δάκτυλα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011, 14:32
Μαθητής στο Παρίσι βρήκε βάζο με ακρωτηριασμένα δάκτυλα
Ένας μαθητής στη Γαλλία ανακάλυψε ένα γυάλινο βάζο που περιείχε τέσσερα ακρωτηριασμένα δάκτυλα, σε μερική αποσύνθεση, διατηρημένα μέσα σε αλκοολούχο διάλυμα και η αστυνομία εκτιμά ότι ενδέχεται να ανήκουν σε ξυλουργό της περιοχής, ο οποίος πριν από 30 χρόνια τα είχε χάσει σε εργατικό ατύχημα.

Ο επτάχρονος μαθητής βρήκε το βάζο την Δευτέρα όταν έπαιζε πίσω από το γυμναστήριο του σχολείου του στην πόλη Σιλί-Μαζαρέν, νοτίως του Παρισιού, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Με τον καιρό το βάζο βγήκε στην επιφάνεια του εδάφους και τα δάκτυλα βρέθηκαν σε σχετικά καλή κατάσταση» είπε η εκπρόσωπος.

Ο πατέρας του αγοριού κάλεσε την τοπική αστυνομία που ανέλαβε να εντοπίσει την προέλευση του ευρήματος. Ύστερα από δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου η αστυνομία δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άνθρωπο, του οποίου ο παππούς ήταν ξυλουργός και ζούσε κοντά στο συγκεκριμένο σχολείο, ενώ από εργατικό ατύχημα πριν από 30 χρόνια είχε χάσει τέσσερα δάκτυλά του.

Την εποχή εκείνη δεν ήταν δυνατή η επανασυγκόλληση των δακτύλων με χειρουργική επέμβαση κι έτσι ο ξυλουργός τα τοποθέτησε σε ένα βάζο γεμάτο με αλκοολούχο διάλυμα και τα έθαψε κοντά στο σπίτι του, είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο ξυλουργός βρίσκεται ακόμη στη ζωή, αλλά κατοικεί πλέον σε άλλη περιοχή και η αστυνομία προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί του.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011, 14:34