Μικρή πυρκαγιά αναστάτωσε την οικογένεια Κλίντον

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018, 10:48
Μικρή πυρκαγιά αναστάτωσε την οικογένεια Κλίντον
Μια μικρή πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Τετάρτη σε μια ιδιοκτησία του πρώην προεδρικού ζεύγους, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, στην Τσαπάκουα, στο ανατολικό τμήμα της πολιτείας της Νέας Υόρκης, χωρίς να υπάρξουν θύματα, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

«Λάβαμε μια κλήση στις 14.51 (τοπική ώρα, 21.51 ώρα Ελλάδας) για μια πυρκαγιά στον αριθμό 15 της Old House Lane» δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νιούκαστλ. «Η πυρκαγιά κατασβέστηκε. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Διεξάγεται έρευνα» πρόσθεσε.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο κτήριο όπου στεγάζονται οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι είναι αρμόδιοι για τη φύλαξη σημαντικών προσωπικοτήτων και κυρίως των νυν και πρώην προέδρων των ΗΠΑ.

«Το κτήριο αυτό δεν συνδέεται με το κυρίως σπίτι. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε μετά την παρέμβαση των τοπικών πυροσβεστών» ανέφερε ο Νικ Μέριλ, εκπρόσωπος της Χίλαρι Κλίντον.

Την ώρα του συμβάντος οι Κλίντον δεν βρίσκονταν στο σπίτι αυτό, το οποίο διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και εκτείνεται σε 487 τετραγωνικά μέτρα, ενώ αγοράστηκε το 1999 για 1,7 εκατομμύριο δολάρια.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018, 11:57