Μπούτιτζατζ: Θα ήθελα να κάνω οικογένεια με τον σύζυγό μου εάν εκλεγώ πρόεδρος

Μπούτιτζατζ: Θα ήθελα να κάνω οικογένεια με τον σύζυγό μου εάν εκλεγώ πρόεδρος

Ο υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Πιτ Μπούτιτζατζ δήλωσε την Κυριακή, ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύζυγό του Τσάστεν στον Λευκό Οίκο εάν εκλεγόταν στον προεδρικό θώκο το 2020.

«Γιατί όχι;» απάντησε ερωτηθείς για το ενδεχόμενο αυτό κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο CNN ο Δημοκρατικός δήμαρχος του Σάουθ Μπεντ, στην Ιντιάνα.

«Πιστεύω ότι δεν θα ήταν η πρώτη φορά που παιδιά έρχονται στον κόσμο από ένα προεδρικό ζεύγος. Όμως, προφανώς, είναι μια συζήτηση που θα ήταν καλύτερο να κάνω με τον Τσάστεν προτού πω πάρα πολλά στην τηλεόραση» υπογράμμισε ο πρώτος ανοικτά ομοφυλόφιλος υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο.

Ο Μπούτιτζατζ και ο σύζυγός του, καθηγητής σε κολέγιο, γιόρτασαν την Κυριακή την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών δεν είχε αποκαλύψει δημοσίως το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος παρά λίγους μήνες πριν από τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου στις ΗΠΑ, τον Ιούνιο του 2016.

Ο ίδιος έχει εκμυστηρευτεί ότι θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά, όμως η κούρσα για τις προεδρικές εκλογές τον έχει αναγκάσει να αναβάλει τα σχέδιά του.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019, 06:09