Τρεις βασικοί ύποπτοι ταυτοποιήθηκαν από τη Scotland Yard για την υπόθεση της απαγωγής της μικρής Μαντλίν από το διαμέρισμα όπου διέμενε στις διακοπές της με την οικογένειά της στην Πορτογαλία.

Πρόκειται για τρεις άντρες οι οποίοι με βάση τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου έκαναν ασυνήθιστα πολλές κλήσεις λίγη ώρα μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Μαντλίν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για συμμορία ληστών, εκ των οποίων ο ένας είναι σίγουρα Πορτογάλος, αναφέρει η «Daily Mail». H συμμορία φέρεται να πραγματοποίησε προηγουμένως έφοδο στο θέρετρο Praia da Luz, παρενοχλώντας ένα παιδί.

Οι γονείς του εν λόγω παιδιού εκείνη την ώρα έπιναν ποτό έξω από το οίκημα και όταν μπήκαν μέσα διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν διαφύγει.

Βρετανοί ντετέκτιβ εκτιμούν ότι μετά από αυτό το περιστατικό εισέβαλαν στο δωμάτιο όπου βρισκόταν η Μαντλίν και πανικοβλήθηκαν όταν συνειδητοποίησαν ότι η ανήλικη ξύπνησε την ώρα που εκείνοι βρίσκονταν εντός του διαμερίσματος. Έτσι, πάνω στην αναστάτωση, αποφάσισαν να την απαγάγουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια καλά πληροφορημένη αστυνομική πηγή ανέφερε: «Έπειτα από τόσα χρόνια εικασίες σχετικά με την υπόθεση της Μαντλίν, ενδεχομένως να υπάρχει μια πολύ πιο απλοϊκή εξήγηση: ότι δηλαδή απλώς επρόκειτο για μια υπόθεση ληστείας όπου όλα πήγαν στραβά».

Σύμφωνα με την «Daily Mail», προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, λόγω του γεγονότος ότι οι πορτογαλικές αρχές δεν φάνηκαν εξαρχής πρόθυμες να συνεργαστούν με τη Scotland Yard.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης